Partners


Back2Basics is een samenwerkingsverband tussen een 20-tal zelfstandige ondernemers die 'Het Verenigen' centraal stelt. De werken samen om verenigen te ondersteunen en de kwaliteit van ondersteuning te verhogen.Manage to Manage, het sport- en adviesbureau van Berend Rubingh, en Made2Sport werken samen aan verschillende opdrachten. 


Manage to Manage werkt met behulp van specialistische kennis en een uitgebreid expertise netwerk, aan de ontwikkeling en professionalisering van het beleid, het management en de organisatie in de sport.
Van Egdom Consultancy is gespecialiseerd in advies en procesmanagement met sport in de hoofdrol. Een procesaanpak werkt het beste bij verandering, innovatie en samenwerking. Werkend vanuit de ambitie om de sport te versterken en sport optimaal te benutten voor de samenleving zoekt Hans van Egdom  steeds naar de juiste en gedragen aanpak. Interactief werken, co-productie,´bruggen bouwen´ en een grote mate van betrokkenheid zijn kenmerkend voor zijn werkwijze.Gochme Advies en Opleiding is het bureau van Hanneke van der Oest.  Haar drijfveren zijn: "Het gebeurt in de ontmoeting. Daar wil ik verbinding maken. De ander zien, wie hij of zij in wezen is. Samen ontdekken en zichtbaar maken van potentieel dat verborgen zit.

Ik breng dynamiek in organisaties. Niet door tegen mensen te duwen, maar juist door met aandacht ruimte te scheppen. In die ruimte mag je zijn wie je in wezen bent. Je kunt dan eigen authentieke kracht aanspreken om je te ontwikkelen en zo je leiderschap te versterken. Zo werk ik aan de voedingsbodem die nodig is om zelf te leren en een inspiratiebron voor elkaar te kunnen zijn."